Prva liga F BiH

Travnik i Radnički ispadaju, dva kluba iščekuju rasplet u Premijer ligi

Sport / Nogomet | 25. 05. 2023. u 08:10 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Prvoj ligi Federacije BiH ostala su još samo dva kola, a kako je GOŠK odavno osigurao prvo mjesto kao jedino neizvjesno ostala je bitka za ostanak. Nakon srijede i tu su stvari jasnije, jer je Jedinstvo iz Bihaća u izravnom okršaju svladalo Travnik u gostima s 2:1 i spasilo se ispadanja.

Naime, još nije poznato koliko će klubova ispasti. Sigurno ispada jedan, a još mjesta oslobodit će se kada bude poznato koliko iz Premijer lige ispada "federalnih" ligaša.

Najrealnije da iz Prve lige ispadnu dva kluba, a Jedinstvo se u tom slučaju spasilo pobijedivši Travnik i sada Bišćani imaju šest bodova više. 

Radnik i Mladost još nisu sigurni, a u nedjelju će navijati da iz Premijer lige ispadne Leotar, jer u tom slučaju se i oni spasavaju, jer dva kola prije kraja imaju pet bodova više od Travnika.

GOŠK je naslov već proslavio, a u srijedu je odigrao 3:3 s Tomislavom u Tomislavgradu. Jedan gol je postigao Nihad Šero koji se sada izjednačio s Ajdinom Mujagićem iz Zvijezde na vrhu ljestvice strijelaca.

Rezultati 28. kola

GORAŽDE: Goražde - Stupčanica 1:3

TRAVNIK: Travnik - Jedinstvo 1:2

GRADAČAC: Zvijezda - Radnički 3:1

SREBRENIK: Gradina - Mladost 2:1

GRAČANICA: Bratstvo - Radnik 2:1

KAKANJ: Rudar - Simm Bau 1:1

TEŠANJ: Tošk - Budućnost 0:0  

TOMISLAVGRAD: Tomislav - Gošk 3:3

Kopirati
Drag cursor here to close