Loše igre, novi poraz

Trabzonspor otpustio Bjelicu

Ekipu ostavlja na petom mjestu s 12 bodova, devet manje od lidera Fenerbahçea, koji broji i utakmicu manje.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2023. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica više nije trener Trabzonspora. U posljednjih nekoliko koliko kola nezadovoljstvo igrom turske ekipe sve je više raslo,
hrvatski trener izgubio je povjerenje klupske Uprave, na kraju je nakon četvrtog prvenstvenog poraza priča bila završena.

Nakon 18 utakmica na klupi ovog kluba i omjera 8-8. Ekipu ostavlja na petom mjestu s 12 bodova, devet manje od lidera Fenerbahçea, koji broji i utakmicu manje.

Bjelica će, piše Habeturk, sigurno dobiti odštetu s obzirom na njegovu godišnju plaću od 1,600.000 eura. Prema izvještaju tamošnjeg portala Sabah, sastanak Uprave održan je povodom poraza Trabzonspora od Adane (0:1) u petak, s konačnim zaključkom da je promjena trenera najbolje rješenje.

Predsjednik Ertugrul Dogan dobio je potpunu ovlast u odabiru Bjeličinog nasljednika, a smjena hrvatskog stručnjaka stigla je jednoglasnom odlukom Uprave. Favorit za klupu je Abdullah Avci, koji je vodio Trabzonspor od kraja 2020. do sredine 2023. godine, a prethodno se spominjao u kontekstu preuzimanja nogometne reprezentacije Turske.

Kopirati
Drag cursor here to close