Kako mu se raspao brak

Totti: Jednog dana sam pogledao u mobitel moje supruge...

"Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Provjerio sam njezin mobitel, što dotad nisam radio, i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati, ništa više nije bilo isto", priča legendarni igrač Rome.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2023. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza legendarnog kapetana Rome Francesca Tottija burna je rastava od supruge Ilari Blasi. Slavni par u ljubavnoj je vezi bio punih 20 godina, od čega 17 godina u braku, a njihov raskid već dulje vrijeme puni medijske stupce u Italiji, kako zbog podjele imovine, tako i samih razloga koji su doveli do prekida veze. Totti je tako nedavno prvi puta izašao u javnost s detaljima prekida njihove veze.

"Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Provjerio sam njezin mobitel, što dotad nisam radio, i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati, ništa više nije bilo isto. Moje supruge nije bilo kada mi je bila potrebna. Do mene su dolazile glasine u stilu: "Ilari ima drugoga". U stvarnosti je imala više od jednoga. Nikad to nismo jedno drugome napravili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od ljudi kojima vjerujem. Jednom sam pogledao njezin mobitel i vidio sam poruku između Ilari i treće osobe. U njoj je pisalo: "Vidimo se u hotelu", rekao je Totti.

Totti i Blasi bili su zlatni talijanski par, a nakon prekida slavni bivši nogometaš navodno je patio od depresije. Nakon rastave utjehu i novu ljubav je pronašao u Noemi Bocchi.

"Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Ja sam nakon prekida pao u depresiju. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz svega sam izašao zahvaljujući Noemi.

Kopirati
Drag cursor here to close