Na pogon Sona i Richarlisona

Tottenham deklasirao Newcastle

Ipak danas je na terenu bio povratnik Richarlison koju je zaigrao u vrhu napada dok je Postecoglou na lijevo krilo prebacio Sona. I to se pokazalo kao pun pogodak.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2023. u 20:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Tottenham Hotspura u posljednjoj su utakmici 16. kola Premiershipa na svom stadionu svladali Newcastle 4:1. Nakon što su u posljednjih pet kola osvojili samo bod i pali s prvog na peto mjesto, igrači Tottenhama su deklasirali izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Spursi su izgubili četiri od prethodnih pet utakmica i nisu slavili od dvoboja protiv Crystal Palacea 27. listopada.

Ipak danas je na terenu bio povratnik Richarlison koju je zaigrao u vrhu napada dok je Postecoglou na lijevo krilo prebacio Sona. I to se pokazalo kao pun pogodak. Son je bio nezaustavljiv. Kod prvog gola je pobjegao Trippieru, a onda je na drugoj stativi najbolje reagirao Udogie.

Raspoloženi Son je bio asistent kod drugog gola, samo što je sada zabio povratnik Richarlison. Nakon skoro tri mjeseca golgeterskog posta.

U nastavku utakmice brod Newcastlea je tonuo sve dublje. U nastavku Richarlisonu dolazi lopta s desne strane, ovaj put je pogodio na dodavanje Pedra Porra. Za sjajnu partiju, Son Heung-min je nagrađen golom iz jedanaesterca za 4:0. Konačan rezultat je postavio Joelinton u 91. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close