Realno biće teško Žutoj podmornici

Torres: Bit će to druga priča u revanšu

Živi smo, dat ćemo sve od sebe u uzvratu. Bit će to druga priča na domaćem terenu - pokazat ćemo za što smo sposobni", izjavio je nakon utakmice branič Villarreala Pau Torres.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2022. u 00:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Villarreal je pokušao istim receptom suprostaviti se Liverpoolu, kao što je to bio slučaj u susretima protiv Juventusa i Bayerna. I držao se Villarreal nekih pedesetak minuta, a onda je potonuo za samo tri i sada će u revanšu jako teško anulirati zaostatak iz prvog susreta.

"Osjećaj je da se svaka greška kažnjava. Prvo poluvrijeme smo se dobro držali i bilo nam je ugodno u igri. U drugom su nas malo nadigrali. Plan je bio sličan kao i u Münchenu. Imamo za nadoknaditi dva pogotka, a već jedan postignut za 10 minuta na domaćem terenu vraća nas u igru. Nije još gotovo. Tražili smo izravnu igru kojom bismo odgovorili na njihov pritisak. Nedostajalo je povezivanja u igri prema naprijed. To je bio plan. Živi smo, dat ćemo sve od sebe u uzvratu. Bit će to druga priča na domaćem terenu - pokazat ćemo za što smo sposobni", izjavio je nakon utakmice branič Villarreala Pau Torres.

Kopirati
Drag cursor here to close