Serie A

Torino do važne pobjede nad Milanom, Jurić pocrvenio

U drugom poluvremenu Milan je uspio tek ublažiti poraz preko Messiasa (67) koji je prije no što je pogodio domaću mrežu očigledno odgurnuo suparničkog kapetana Buongiorna, ali sudac to nije vidio.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2022. u 23:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Torino je kao domaćin u susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva svladao branitelja naslova Milan sa 2-1 (2-0).

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić bio je asistent za drugi pogodak Torina, nakon što je u 37. minuti primirio dugačko ispucavanje svog vratara Milinković-Savića te uspio fantastično petom progurati loptu do Mirančuka (37) koji je potom rutinirano svladao Tatarusanua.

Taj drugi pogodak Torina stigao je samo dvije minute nakon što je Djidji (35) udarcem glavom doveo Torino u prednost.

Video: Torino-Milan 2-1 | Toro shock the Rossoneri: Goals & Highlights | Serie A 2022/23

U drugom poluvremenu Milan je uspio tek ublažiti poraz preko Messiasa (67) koji je prije no što je pogodio domaću mrežu očigledno odgurnuo suparničkog kapetana Buongiorna, ali sudac to nije vidio, a iz VAR-a nije bilo reakcije.

Takva odluka razgnjevila je Ivana Jurića na klupi Torina, koji je zbog prosvjeda dobio žuti karton, ali kako se nije uspijevao smiriti u 71. minuti je i udaljen s klupe.

Salernitana je iznenadila Lazio svladavši ga u Rimu sa 3-1 (0-1).

Video: Lazio-Salernitana 1-3 | Salernitana come back to stun Lazio! Goals & Highlights | Serie A 2022/23

Lazio je poveo pred kraj prvoga poluvremena golom Zaccagnija (41), no u nastavku se dogodio neočekivani preokret. Veterani Candreva (51) i Fazio (69) postigli su prva dva gola za Salernitanu, da bi Dia (77) postigao konačni rezultat na asistenciju Domagoja Bradarića.

Atalanta je ranije kao gost pobijedila Empoli sa 2-0 (1-0) i probila se na drugo mjesto.

Gosti su poveli preko Hateboera (32), a Lookman (59) je povećao vodstvo nakon dodavanja Marija Pašalića.

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close