Ima iskustva u Premijer ligi

Tonći Mujan novi igrač Veleža

Tonči je iz Širokog otišao u Hanoi, nastavio u ekipi Wadi Degla, nakon čega je završio u Podgorici, Budućnost. Kroz prvenstvo i Kup u dresu Budućnosti, Mujan je na terenu proveo 1.120 minuta.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2024. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tonći Mujan, novo je lice u taboru Rođenih. Radi se o iskusnom igraču koji je u svojoj karijeri promijenio veliki broj klubova. Tonći Mujan rođen je 19. srpnja 1995. godine u Šibeniku.

Karijeru je započeo u mlađim kategorijama splitskog Hajduka gdje je prošao sve uzrasne kategorije, a za prvu ekipu Hajduka, debitirao je 2013. godine. Njegovo nogometno znanje i talent prepoznali su i izbornici mlade reprezentacije Hrvatske za čije je selekcije upisao ukupno 23 nastupa postigavši 6 golova.

Nakon Hajduka igrao je u Španjolskoj, Sloveniji, Turskoj, jednu sezonu je nosio dres Širokog Brijega. Tonći je iz Širokog otišao u Hanoi, nastavio u ekipi Wadi Degla, nakon čega je završio u Podgorici, u dresu Budućnosti. Kroz prvenstvo i Kup u dresu Budućnosti, Mujan je na terenu proveo 1.120 minuta. U tom periodu postigao četiri gola uz četiri asistencije.

“Sigurni smo da će vrijedno međunarodno iskustvo ovog dvadesetosmogodišnjeg Šibenčanina donijeti dodatnu dimenziju ekipi Deana Klafurića te biti od značajne pomoći Rođenim u narednoj sezoni u kojoj naša ekipa ima visoke ambicije i zasigurno željno iščekivan nastup na europskoj nogometnoj sceni. Našim novim Rođenima želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u našem crvenom dresu", poručili su iz mostarskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close