Amerikanac je hit

Todd Boehly: Chelseajev vlasnik u nevjerici nakon viđenog protiv Fulhama

Navijači Chelseaja doživjeli su još jedno razočarenje, baš kao i američki vlasnik Todd Boehly, koji je u klub uložio rekordan novac za manje od pola godine...
Sport / Nogomet | 04. 02. 2023. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea je na pojačanja od ljeta potrošio više od 650 milijuna funti. Međutim, i dalje su u sredini tablice, a u petak im nije pomoglo niti to što je trener Graham Potter u momčad stavio dvojicu najskupljih.

Argentinac Fernandez i Ukrajinac Mudrik prvi put su bili starteri pred svojim navijačima, ali njihove igre nisu bile za pamćenje. Plavci su na Stamford Bridgeu odigrali samo 0:0 protiv Fulhama.

Dok se na travnjaku nije ništa događalo, režiseru TV prijenosa bio je zanimljiv vlasnik Chelseaja Todd Boehly. Američki biznismen, koji je uložio veliki novac, u brojnim trenucima nije bio zadovoljan onim što vidi na terenu.

Boehly je svojim reakcijama brzo hit na društvenim mrežama, a osim što je 'spavao' često je držao i mobitel u rukama, vjerojatno kako bi pronašao zanimljiviji sadržaj.

"Kada uložiš 600 milijuna funti kako bi odigrao 0:0 s Fulhamom", piše ispod jedne od objava.

"Chelsea je apsolutni kaos, ne mogu vjerovati da uz toliko uloženog novca još uvijek ne mogu postići gol", "Sav novac koji su potrošili i još uvijek su sra**...", nadovezali su se Chelseajevi navijači.

Kopirati
Drag cursor here to close