Nogometni savez

Tko dirigira u reprezentaciji?

Vlatko Glavaš, bivši kapetan i trener nogometne reprezentacije BiH, koji kaže da 25 godina slušamo razne spekulacije…
Sport / Nogomet | 14. 09. 2021. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Bilo je tu pritisaka i od strane političkog svijeta, menadžera i navijačkih grupa. Ja sam to ipak riješio sa svojim stručnim stožerom i ljudima koji su radili sa mnom u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine bez ikakvih problema. Zauzeli smo jasan stav. Siguran sam da ima stvari koje nisu čiste, mislim da jednostavno moramo izaći iz ovoga, ali s konkretnim stvarima”, rekao je nekadašnji izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević sinoć je, gostujući na Federalnoj televiziji.

Vlatko Glavaš, bivši kapetan i trener nogometne reprezentacije BiH, koji kaže da 25 godina slušamo razne spekulacije i da je vrijeme da se kaže konkretno ime i prezime.

"Moramo krenuti direktno, reći tko, šta, kako se zove. To je jedini put. Drugog puta nema. Čestitam gospodinu Zeljkoviću što nije ova dva mjeseca podlegao, jer znamo da u institucijama BiH predstavnici srpskog naroda ne rade, evo on je ostao dosljedan i radi u Nogometnom savezu. To je za mene jedan veliki plus", rekao je.

Baždarević smatra da je predsjednik Saveza mlad, ambiciozan čovjek koji je već počeo neke stvari da mijenja.

"Mislim da on mora čuti sve one koji su zainteresirani za razvoj i još bolji nogomet BiH. Mislim da od njega mora krenuti, da on kaže koji je cilj, šta se mora promijeniti. Znam da nije lako, situacija je jako teška i ekonomski i sve što se dešavalo ovih godina. Međutim, dugo vremena sve ovo traje i moramo nešto učiniti. Mislim da je upravo on taj koji mora pokrenuti neke stvari'', rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close