Sretno!

Emotivnom porukom Bekić se oprostio od Zrinjskog: Pola mene ostaje zajedno sa vama, voli vas vaš Beka

Bekić je ove sezone u dresu Zrinjskog odigrao 20 utakmica, te je postigao jedan pogodak i dodao pet asistencija.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2023. u 20:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni Almir Bekić u narednoj sezoni neće nositi dres Zrinjskog, te će svoju karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Bekić je ove sezone u dresu Zrinjskog odigrao 20 utakmica, te je postigao jedan pogodak i dodao pet asistencija.

Da napušta ekipu Zrinjskog Bekić je potvrdio na svom Instagram profilu.

"Ovim putem bi se želio zahvalit HŠK Zrinjski na ukazanom povjerenju ove tri godine koje sam proveo u Mostaru. Hvala navijačima, trenerima, medicinskom osoblju, ekonomu, čistačicama svima koji su bili tu svakodnevno uz nas, bilo je prelijepo biti dio ove priče koja je donijela puno toga lijepog ali jedna od najljepših stvari zašto ću zauvijek voljeti Mostar je jer se tu rodila moja mala ljubav Emani pa onda sa njom su došle titule, klupski rekordi i uvijek ću pamtiti po lijepom Zrinjski i grad Mostar jer pola mene ostaje zajedno sa vama. Želim vam svu sreću i da nastavite još bolje i još jače. Voli vas vaš Beka", napisao je Bekić.

Bekić je svoju karijeru počeo u Slobodi iz Tuzle, nakon čega je uslijedio odlazak u ekipu Dinama iz Zagreba. Bio je na mnogim posudbama.

Kao posuđen igrao je za Lokomotivu, tuzlansku Slobodu, GOŠK iz Gabele, a zatim se ponovo vratio u ekipu Slobode iz Tuzle.

Zatim je uslijedio odlazak u ekipu Sarajeva, a onda ponovo povratak u Slobodu iz koje je na kraju prešao u Zrinjski, piše Sportsport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close