Novo lice u taboru Rođenih

Tino Blaž Lauš na posudbi u Veležu

Nastupao je i za drugu momčad Hajduka u kojoj je bio jedan od najboljih igrača. Nakon toga je uslijedila posudba u Posušje, povratak u Hajduk, pa opet odlazak u Istru iz koje dolazi upravo u Velež.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2023. u 01:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se činilo kako je priča oko dolaska i odlaska igrača iz Veleža zaključena, tri dana nakon otvaranja drugog dijela sezone realiziran je još jedan dolazak. 

Ovaj put se radi o posudbi igrača Hajduka iz Splita, Tinu Blažu Laušu kojeg poznavatelji Premijer lige pamte kao igrača Posušja. Lauš je rođen je 17. marta 2001. godine u Splitu. Prve nogometne korake napravio je u Hajduku, u kojem je prošao sve omladinske selekcije u okviru akademije. Nastupao je i za drugu momčad Hajduka u kojoj je bio jedan od najboljih igrača. Nakon toga je uslijedila posudba u Posušje, povratak u Hajduk, pa opet odlazak u Istru iz koje dolazi upravo u Velež.

Ovaj dvadesetjednogodišnji igrač sredine terena će zasigurno dodatno zaoštriti konkurenciju, a svako ne treba zaboraviti niti činjenicu da se radi o zaštićenom godištu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close