Serie A

Theo Hernandez s dva pogotka Milanov spasitelj

Nogometaši Parme bili su na korak do senzacije, no Milan se spasio od prvog poraza sezone golom Thea Hernandeza u sudačkoj nadoknadi za 2-2.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2020. u 23:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan je na rubu prvog poraza ove sezone i prekida serije od 22 ligaške utakmice bez negativnog rezultata bio do pred samo kraj utakmice protiv Parme.

Žuto-plavi Križari imali su vodstvo od 2:0, no lider Serie A izvukao se osvojivši na koncu jedan bod.

Gosti su poveli u 13. minuti golom Hernanija, a u 57. minuti Jasmin Kurtić je zabio za 2:0. Theo Hernandez je u 58. minuti smanjio, a u prvoj minuti nadoknade zabio iza 2:2.

Ante Rebić je odigrao cijeli susret za domaći sastav koji i dalje vodi na ljestvici, no sada ima samo tri boda više od Intera.

U ranije odigranim susretima Juventus, Roma, Napoli, Inter i Atalanta ostvarili su pobjede.

Juventus je na gostovanju pobijedio Genou sa 3:1 postigavši dva gola u posljednjih 12 minuta susreta. Genoa se dobro držala do same završnice, no torinska “Stara dama” je stigla do pobjede golovima iz kaznenih udaraca koje je realizirao Cristiano Ronaldo.

Gosti su poveli u 57. minuti golom Paula Dybale, no samo četiri minute kasnije izjednačio je Stefano Sturaro. Ipak, Juve je u samoj završnici stigao do pobjede i to Ronaldovim golovima iz jedanaesteraca (78, 89)

Roma je na gostovanju pobijedila Bolognu sa 5:1, Atalanta je porazila Fiorentinu sa 3-0, Napoli je slavio protiv Sampdorije sa 2:1, dok je Inter na gostovanju bio bolji od Cagliarija sa 3:1.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close