Tko će na Wembley?

Terzić: Trebamo "samo" remizirati u revanšu

"Netko će reći da trebamo samo remizirati, ali za to "samo" morat ćemo uložiti maksimum", rekao je nakon utakmice Terzić.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2024. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borussia Dortmund je ostvarila minimalan, ali izuzetno vrijedan trijumf u polufinalu Lige prvake. Naravno da 1:0 nije ogromna prednost, ali opet, PSG treba na svom terenu slaviti dva razlike.

Što neće biti nimalo lako. Iako u prvenstvu nisu bili na razini na kojoj su očekivali, iako je trener Terzić bio pod pritiskom, sezona bi na kraju mogla biti uspješna. Ekipa će i naredne igrati u Ligi prvaka, a možda i u finalu na velikom Wembleyu.

"Ne trebaju nas ljudi sada nešto puno hvaliti. Jesmo pobijedili, ali čeka nas jako puno posla u revanšu. Netko će reći da trebamo samo remizirati, ali za to "samo" morat ćemo uložiti maksimum. Trčali smo jako puno, mislim da smo pretrčali 120 kilometara, nije nam bilo prvi put da to učinimo ove sezone i to ćemo morati da uradimo i u revanšu ako mislimo da se nadamo prolazu. Bilo smo izuzetno jaki na lopti protiv ekipe tako nevjerojatnih fizičkih predispozicija kakve imaju igrači PSG Na tu činjenicu sam posebno ponosan. Kada se nosiš ravnopravno sa skupom takvih atleta znači da si na dobrom putu", mišljenja Terzić.

Kopirati
Drag cursor here to close