Zbog ozljede

Talijanski mediji: Inter izgubio Brozovića do kraja godine

U Interu su gotovo sigurni kako je Marcelo zbog ozljede otpisan za ovu godinu, te će ponovo za milanski klub nastupiti tek nakon Svjetskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 11. 10. 2022. u 15:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Intera i njihov trener Simone Inzaghi strahuju da su do kraja ove godine ostali bez Marcela Brozovića. Hrvatski veznjak jedna je od ključnih figura u Inzaghijevom Interu, a ozljeda za vrijeme reprezentativne stanke izgleda ozbiljnije nego što se činilo na prvu.

Talijanski Tuttosport javlja kako su u Interu gotovo sigurni kako je Marcelo zbog ozljede otpisan za ovu godinu, te će ponovo za milanski klub nastupiti tek nakon Svjetskog prvenstva.

Inter zadnju utakmicu pred SP u Kataru igra 13. studenog protiv Atalante, a nakon toga se igrači priključuju reprezentacijama.

Foto: Twitter / Marcelo Brozović pretrpio je ozljedu mišića na utakmici protiv Austrije

Na radost svih navijača Hrvatske, Brozović bi trebao biti spreman za SP, a to je sigurno i dobra vijest za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, kojem je Marcelo jedan od najvažnijih igrača i s kojim Hrvatska igra na daleko višoj razini.

Iz Intera su odmah nakon prvog pregleda izrazili svoje nezadovoljstvo zbog činjenice da je Dalić maksimalno koristio Brozovića u prvoj utakmici u rujnu protiv Danske, naglašavajući kako je njegov mišić već ranije bio 'načet'.
Ovako će Nerazzurri odigrati nekoliko važnih utakmica bez Marcela. Brozović bi trebao propustiti oglede i s Barcelonom, Bayernom, Juventusom te Atalantom.

Kopirati
Drag cursor here to close