Salanović

Svojevremeno odbio igrati za BiH, a sada preko oglasa traži novi klub

Posljednjih godinu dana Salanović je igrao u Ouluou koji pak nije produžio suradnju s njim, ali njemu se ne ide iz Finske. Tako je odlučio potražiti novi klub kratkim statusom na društvenim mrežama.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2022. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dennis Salanović nekad je slovio za velikog talenta kojem su predviđali blistavu nogometnu karijeru. Igrao je za mlađe selekcije Atletico Madrida, ali nije se najbolje snašao na prijelazu iz juniorskog u seniorski nogomet.

Okušao se i u hrvatskom nogometu igrajući za Istru 1961, ali u Puli se zadržao tek godinu dana. Brzo je preselio u Švicarsku gdje je nosio dres nekolicine klubova, a svakako je najzvučnije ime Thuna koji posljednje tri godine igra u drugoj ligi, piše Gol.hr.

U međuvremenu je dobio poziv izabrane vrste Bosne i Hercegovine, ali Salanović se zahvalio na pozivu i odlučio nastupati za reprezentaciju Lihtenštajna zbog velike konkurencije na svojoj poziciji.

"Zna se da je Bosna i Hercegovina u mom srcu, smatram je domovinom, tako će ostati dok sam živ", kazao je Salanović u razgovoru za Sportsport.ba.

Posljednjih godinu dana Salanović je igrao u Ouluou koji pak nije produžio suradnju s njim, ali njemu se ne ide iz Finske. Tako je odlučio potražiti novi klub kratkim statusom na društvenim mrežama:

"Volio bih ostati u Finskoj. Hoće li me netko potpisati?", upitao je Salanović.

Kopirati
Drag cursor here to close