Legendarni igrač ima svoje mišljenje

Svi su očarani Haalandom, samo Merson ne

"Njemu su potrebni igrači koji ga služe. Svi govore kako su njegovi pokreti sjajni i kako je snažan, ali sve je to nebitno ako ne dobije loptu na pravom mjestu. Ne bi zabio 60 golova u drugoj ligi. Radio sam tamo i znam o čemu pričam", kaže Merson.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2022. u 00:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paul Merson je jedan od "onih" igrača u Engleskoj. Alkohol, kocka, ponašanje, ali i dobar igrač kad je "čist". U Arsenalu je nastupao od 1985. do 1997. godine, a zabio je 78 golova i osvojio dva naslova prvaka. U karijeri je još igrao za Brentford, Middlesbrough, Aston Villu, Portsmouth te nekoliko niželigaša.

Za reprezentaciju je igrao 21 put i zabio je tri gola. Danas radi kao komentator na Sky-u. Njegova tema je bio Erling Haaland. Sjajni Norvežanin je ove sezone u 14 utakmica zabio nevjerojatnih 20 golova uz tri asistencije te je prvi strijelac Premier lige.

U engleskom prvenstvu nitko nije osvojio naslov najboljeg strijelca s prosjekom od gola po utakmici, a najbliži tome bio je Harry Kane koji je 2016./17. u 30 susreta zabio 29 puta. To Mersonu baš i nešto ne znači. On ima svoje mišljenje.

"Njemu su potrebni igrači koji ga služe. Svi govore kako su njegovi pokreti sjajni i kako je snažan, ali sve je to nebitno ako ne dobije loptu na pravom mjestu. Ne bi zabio 60 golova u drugoj ligi. Radio sam tamo i znam o čemu pričam" rekao je Paul Merson.

Kopirati
Drag cursor here to close