Glasnogovornik Barcelone

Svaka čast Ronaldu, ali Messi je najbolji igrač svih vremena

"Respekt prema Cristianu Ronaldu s naše strane je uvijek bio neupitan. Cijenimo ga kao velikog borca i protivnika, ali što se tiče najboljeg nogometaša, mi na Camp Nou imamo zadovoljstvo gledati ga svakih petnaest dana uživo, a to je Messi"
Sport / Nogomet | 11. 12. 2017. u 23:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Cristiano Ronaldo, primivši petu Zlatnu loptu u karijeri, izjavio kako je on najbolji nogometaš svih vremena, mnogi su reagirali na Portugalčev egoizam, a nije izostala ni reakcija iz Barcelone.

Glasnogovornik uprave Blaugrane, Josep Vives, izjavio je kako je katalonski klub uvijek visoko cijenio Ronalda kao vrhunskog borca i odličnog nogometaša, ali kad je u pitanju najbolji svih vremena - stvari su potpuno drugačije.

"Respekt prema Cristianu Ronaldu s naše strane je uvijek bio neupitan. Cijenimo ga kao velikog borca i protivnika, ali što se tiče najboljeg nogometaša, mi na Camp Nou imamo zadovoljstvo gledati ga svakih petnaest dana uživo, a to je Messi", kazao je Vives.

Govoreći o protivniku u četvrtzavršnici Lige prvaka, londonskom FC Chelsea, glasnogovornik Barcelone kaže kako u ovij fazi natjecanja nema puno smisla birati protivnike, jer moraš igrati na takvoj razini da svakoga pobijediš.

"Imali smo 43 posto šansi da ih izvučemo i to se dogodilo. Oni su veliki protivnik i to nas motivira. Ako namjeravaš osvojiti Champions League, moraš pobjeđivati velike timove", kazao je.

Po pitanju špekulacija da u zimskome prijelaznom roku kreće velika rasprodaja igrača, a između ostalog i legende kluba Javiera Mascherana, Vives kaže kako Argentinac zaslužuje svaki respekt, a cilj kluba nije da  u siječnju oslabi, nego upravo da ojača svoje redove.

"Ipak, svi mi, a naravno i sami nogometaši, u svakome smo trenutku svjesni kako je klub i njegovi interesi iznad svakoga pojedinačno", kaže on.

Kopirati
Drag cursor here to close