Atalanta melje

Šutalo skrivio gol, ali Atalanta stigla do preokreta protiv Parme

Atalanta je bila u potpuno podređenoj poziciji u prvom poluvremenu, ali su se zato razbudili u drugom. Golovima Malinovskog i Gometa preokrenuli su zaostatak i pobijedili domaću Parmu s 2:1.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2020. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Corrieredellosport.it / Atalanta niže uspjeha u Serie A

Igrači Atalante nastavili su svoju fenomenalnu sezonu u Serie A pobijedivši u pretposljednjem kolu Serie A domaću Parmu 2:1.

Do pobjede su stigli preokretom, a to im je omogućilo da se zadrže na drugom mjestu tablice.

Parma je u  43. minuti povela golom Dejana Kuluševskog kojemu je asistirao Gervinho, a Kuluševskom je u velikoj mjeri svojom mlakom reakcijom pomogao indisponirani Boško Šutalo.

Kao i njegov zemljak Šutalo, neuvjerljiv je u prvome dijelu bio i Mario Pašalić pa je trener Gian Piero Gasperini obojicu na poluvremenu ostavio u svlačionici.

Atalanta je bila u potpuno podređenoj poziciji u prvom poluvremenu, ali su se zato razbudili u drugom.

Prvo je Ruslan Malinovsky u 70. minuti odlično pogodio iz slobodnjaka, a potom je kapetan Papu Gomez šest minuta prije kraja regularnog dijela utakmice prodao „tunel“ svom čuvaru i sjajno pogodio s vrha šesnaesterca za preokret i konačnih 2:1.

Atalanta je stigla do 78. boda, Inter večeras igra s Napolijem te ima dva boda manje, treći Lazio – također s utakmicom manje – ima tri boda manje od „Božice“.

Igrači tima iz Bergama imaju jedinstvenu priliku u zadnjem kolu postići svoj 100. prvenstveni gol u ovoj sezoni, a dosad su ih uknjižili 98.

Parma drži 11. mjesto s 46 bodova koliko imaju i Bologna te Verona, obje s utakmicom manje.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close