Otkrio ga Vaha

Alžirac bi mogao doći u Barcelonu

Za većinu je totalna nepoznanica, a radi se o igraču koji je u 153 utakmice zabio 159 golova, ali i upisao 44 asistencije, što su pomalo nestvarne brojke. Alžircu u prilog ide i njegova cijena na nogometnom tržištu,
Sport / Nogomet | 23. 11. 2021. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xavi Hernandez je probio led. Nije bilo baš idealno, realno i nije moglo biti s obzirom na to da je bila prva utakmica, ali je Barcelona je pobijedila Espanyol. I prije nego što je preuzeo Barcelonu pričalo se o pojačanjima, pisalo o eventualnom spisku na kojem se nalaze određena imena koja je tražio Xavi.

Da stvar bude gora po Barcelonu, Xavi se susreo s dodatnim problemima, Sergio Agüero je van terena, Ousmane Dembele opet je ozlijeđen. I zato se Xavi sjetio igrača kojeg je donedavno vodio u katarskom Al Saddu. A riječ je o alžirskom reprezentativcu Baghdadu Bounedjahu.

Za većinu je totalna nepoznanica, a radi se o igraču koji je u 153 utakmice zabio 159 golova, ali i upisao 44 asistencije, što su pomalo nestvarne brojke. Alžircu u prilog ide i njegova cijena na nogometnom tržištu, jer Barcelona nema novca za velika i zvučna pojačanja, a ovom igraču kojeg Xavi jako dobro poznaje tržišna je vrijednost šest milijuna eura, što je donekle podnošljivo za Katalonce koji su u financijskoj krizi.

Baghdad Bounedjah nije neiskusan, ima 29 godina, dres reprezentacije nosi od 2014. godine. RCG Oran, USM El Harrach i Étoile du Sahel su klubovi čiji je dres nosio. U reprezentaciju ga je prvi pozvao Vahid Halilhodžić, 2012. godine, kao zamjena za tada ozlijeđenog Rafika Djebboura, radilo se o kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Kopirati
Drag cursor here to close