Za kockarskim stolom...

Suigrači slavili titulu, Neymar u casinu

Treneru Galtieru je pojasnio kako je njegova ozljeda preteška da bi putovao u pa je ostao kući, dok su njegovi suigrači slavili novu titulu koji su potvrdili remijem na gostovanju kod Strasbourga.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2023. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put da radi nešto sasvim drugo. Neymar je jednostavno takav. Zato vjerojatno mnogi nisu iznenađeni informacijom kako je prevario trenera i svoje suigrače.

Treneru Galtieru je pojasnio kako je njegova ozljeda preteška da bi putovao u pa je ostao kući, dok su njegovi suigrači slavili novu titulu koji su potvrdili remijem na gostovanju kod Strasbourga. Brazilcu je očito malo sve to bilo dosadno, pa je onda vrijeme odlučio prekratiti u Monte Carlu. Gdje je pratio i utrku Formule 1.

Nije samo gledao utrku, očekivano je Neymar malo svratio do jednog od casina. Slike su se pojavile u javnosti, Brazilac je još jednom pokazao nepoštovanje prema klubu, pa su navijači PSG-a s pravom ogorčeni.

Zanimljivo je da je udaljenost između Pariza i Strasbourga 400 kilometara, relacija koja je Neymaru predstavljala problem, ali mu zato nije mu bilo teško otići do Monaca koji je od glavnog grada Francuske udaljen 670 kilometara.

Kopirati
Drag cursor here to close