Problemi za Njemačku

Süle ima koronu, četvorka u izolaciji

Vijest je vrlo gorka i za stručni stožer i za cijeli naš tim, ali zdravlje je najvažnije. Želim da se sportaš koji je pozitivan na testu brzo oporavi i ostane bez simptoma”, rekao je direktor njemačke nacionalne momčadi Oliver Bierhoff.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2021. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka reprezentacija se već kvalificirala, ostale su tek dvije utakmice protiv Liechtensteina i Armenije, utakmice koje barem što se tiče prvog mjesta ne mogu ništa promijeniti. Ipak, njihov izbornik nije miran jer je stoper bavarskog velikana Niklas Süle pozitivan na koronavirus.

To automatski znači da zbog njega u karantenu u izolaciju moraju i tri njegova klupska suigrača, Serge Gnabry, Joshua Kimmich i Jamal Musiala, te jedan reprezentativni, napadač Salzburga Karim Adeyemi, s kojim je Süle  bio u kontaktu tijekom okupljanja reprezentacije.

Spomenuti igrači propustit će predstojeća dva susreta ali to nisu jedini problemi za Flicka. Flick je uputio dodatne pozive, Ridleu Bakuu i Maximilianu Arnoldu iz Wolfsburga, kao i Kevinu Vollandu iz francuskog Monaca.

"Niklas Süle, koji je potpuno cijepljen i nema simptome, postigao je pozitivan rezultat na Covid-19 i odmah je izoliran.Broj zaraženih koronavirusom u posljednje vrijeme ponovno je povećan u cijeloj zemlji. Zato dosljedno provodimo pravila higijene i primjerenog ponašanja tijekom posljednjeg ovogodišnjeg trening kampa, kako bismo bili što odgovorniji. Vijest je vrlo gorka i za stručni stožer i za cijeli naš tim, ali zdravlje je najvažnije. Želim da se sportaš koji je pozitivan na testu brzo oporavi i ostane bez simptoma”, rekao je direktor njemačke nacionalne momčadi Oliver Bierhoff.

Kopirati
Drag cursor here to close