Die Mannschaft

Hansi Flick novi izbornik njemačke reprezentacije

Na klupi reprezentacije Njemačke će naslijediti Joachima Lowa koji je već ranije rekao da se oprašta od ove funkcije nakon Eura.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2021. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji trener Bayerna iz Münchena Hansi Flick konačno je stao u kraj špekulacijama i obavezao se na vjernost DFB-u.

Mnogo se špekuliralo o njegovoj budućnosti, za njega su bili zainteresirani Real Madrid i Barcelona, a izvještaji iz Njemačke navode da će biti izbornik Njemačke do 2024. godine.

Na klupi reprezentacije Njemačke će naslijediti Joachima Lowa koji je već ranije rekao da se oprašta od ove funkcije nakon Eura.

Löw je na popis od 26 igrača uvrstio i legende Matsa Hummelsa i Thomasa Müllera, koji od studenog 2018. godine nisu igrali za reprezentaciju.

Na Euru neće biti vratara Marca ter Stegena i ofenzivca Marca Reusa. Dok je Ter Stegen otpao zbog ozljede, Reus je odbio poziv.

Njemačka će na Euru igrati u skupini F, koja je najteža. Prvenstvo otvara protiv Francuske, a onda je čekaju okršaji protiv Portugala i Mađarske.

Na Euru neće biti Floriana Wirtza iz Bayer Leverkusena, kao ni Juliana Brandta (Dortmund) i Julian Draxler (Paris Saint-Germain).

Njih trojica spadaju među najveće zvijezde koje Löw neće voditi.

Vratari: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Neuer (FC Bayern), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt)

Obrana: Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta Bergamo), Christian Günter (SC Freiburg), Marcel Halstenberg (RB Leipzig) , Mats Hummels (Borussia Dortmund), Lukas Klostermann (RB Leipzig), Robin Koch (Leeds United), Antonio Rüdiger (FC Chelsea), Niklas Süle (FC Bayern)

Vezni red i napad: Emre Can (Borussia Dortmund), Serge Gnabry (FC Bayern), Leon Goretzka (FC Bayern), Ilkay Gündogan (Manchester City), Kai Havertz (Chelsea FC), Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), Joshua Kimmich (FC Bayern), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (FC Bayern), Jamal Musiala (FC Bayern), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach), Leroy Sané (FC Bayern), Kevin Volland (AS Monaco), Timo Werner (FC Chelsea).

Kopirati
Drag cursor here to close