Tučnjava u noćnom klubu

Sud kaznio Artura Vidala s 800.000 eura

Artura Vidala će jedan izlazak u noćni klub stajati poprilično novca! A za sve je kriva tučnjava koja je izbila prilikom njegovog partijanja.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2018. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krasna "čestitka" stiže Arturu Vidalu u Barcelonu ... Sud u Münchenu kaznio ga je s gotovo milijun eura ! Razlog? Tučnjava u jednom noćnom klubu u kojoj je sudjelovao bivši Bayernov veznjak pa mu je sud fino odredio da zbog divljanja i fizičkog nasilja mora platiti 80 dnevnica po 10.000 eura. Sve skupa - 800.000 eura !

Sam Vidal nije nazočio izricanju presude budući da se nalazi u čileanskoj reprezentaciji trenutačno pa ga je sutkinja opravdala rekavši da je profesionalno spriječen. Arturov polubrat Sandrino zaradio je 18.000 eura kazne i također nije bio na sudu, piše Goal.com.

Arturo i Sandrino su proglašena krivima za napad i ozljeđivanje dvojice muškaraca 17. rujna 2017. godine u münchenskom Crowns klubu . Dvojac je, prema riječima suda, udarao svoje žrtve u predjelu glave i prsa. A napad je snimljen nadzornim kamerama.

Okružni je sud odredio kaznu odmah nakon incidenta, ali su se braća Vidal žalila. I sad je donesena pravomoćna presuda, a osuđeni imaju rok od 14 dana da odgovore na sudsku odluku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close