Sassuolo i Monza prejaki

Stradanje Milana i Juventusa

Milan je uz dosta problema savladao Salernitanu, nakon čega je krenuo crni niz. Dva remija (Roma, Lecce), eliminacija iz Kupa (Torina), nakon čega je momčad nanizala tri teška poraza Inter, Lazio i danas Sassuolo.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2023. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bila jedna od ružnijih nedjelja za navijače Milana i Juventusa. Milan je razbijen na svom terenu, ovo je bio jedan od težih poraza,
Sassuolo je u prvoj nedjeljnoj utakmici 20. kola slavio kao gost 5:2. Golijada je počela nakon 19. minute. Poveli su gosti golom Defrela, dvije minute kasnije već je bilo 0:2 zahvaljujući Frattesiju.

Kad je Giroud pogodio za 1:2, činilo se kako Milan ima načina i mogućnosti da se vrati, ali onda Berardi zabio za 1:3 na isteku prvi pola sata igre. Nakon odmora je Laurienté povećao na 1:4 iz penala, a Henrique je zabio za 1:5 u 79. minuti. Origi je smanjio na 2:5 u 81. minuti susreta.

Rade Krunić i Ante Rebić su teren napustili u 71.minuti, dok je s druge strane Martin Erlić za Sassuolo je odigrao cijeli susret. Nakon završetka Svjetskog prvenstva, Milan je uz dosta problema savladao Salernitanu, nakon čega je krenuo crni niz. Dva remija (Roma, Lecce), eliminacija iz Kupa (Torina), nakon čega je momčad nanizala tri teška poraza Inter, Lazio i danas Sassuolo.

Uzdrmani Juventus je u još većim problemima. Igrala se 18. minuta kada je Ciurria pogodio na asistenciju Pepina, dok pobjedu Monze potvrdio Mota koje je prevario golmana Juventusa i pogodio, iako je najveći dio posla obavio Augusto.

 

Kopirati
Drag cursor here to close