Berlusconi i novi Milan

Monza želi Josipa Šutala

Pregovara sa u nekim vrlo zvučnim imenima kao što su Edison Cavani i Luis Suarez. U toj novoj momčadi Monze, Josipa Šutala vide kao lidera obrane, dakle, kao sigurnog člana svoje udarne postave.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2022. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi talijanski prvoligaš Monza, čiji je vlasnik Silvio Berlusconi, a direktor Adriano Galliani, želi dovesti Dinamovog reprezentativca Josipa Šutala! Dinamo bi ovih dana trebao dobiti službenu ponudu za Šutala, koja u najvažnijim brojkama izgleda ovako - 13 milijuna eura odmah i još dodatnih 5 milijuna eura ako Monza ostane u Serie A!

S obzirom da je prepoznatljivi dvojac na kormilu kluba, mnogi pričaju i pišu o tome kako se u Monzi stvara neki novi Milan. Novac ne bi trebao biti problem, jer su u međuvremenu već došli neki igrači točnije njih šest. Stefano Sensi, Andrea Ranocchia, Alessio Cragno, Matteo Pessina, Andrea Carboni i Samuele Birindelli.

Pregovara sa u nekim vrlo zvučnim imenima kao što su Edison Cavani i Luis Suarez. U toj novoj momčadi Monze, Josipa Šutala vide kao lidera obrane, dakle, kao sigurnog člana svoje udarne postave. Iako možda Monza u ovom trenutku ne izgleda dovoljno atraktivno činjenica da bi trebao imati osigurano mjesto u početnoj postavi je svakako najvažnija u ovom trenutku, iako naravno ni novac nije manje bitan.

Posebno iz kuta Dinama koji čini se ne želi pregovarati za manje ispod 15 milijuna. Naravno da je Dinamo kroz godine relizirao gomilu jakih transfera, pa ostaje da se vidi u kojem će se pravcu razvijati stvari što se tiče Josipa Šutala. Ako imaju veliku želju Berlusconi i Galliani, onda ni ta neka dva milijuna ne bi trebali biti problem.

Kopirati
Drag cursor here to close