Utakmica bila prekinuta

Joveljić za preokret Srbije protiv Jordana

Nakon gola za 2:2 utakmica je prekinuta na pet minuta. Igrači Jordana povukli s travnjaka jer je na njega upalo nekoliko srpskih navijača slaveći gol.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2023. u 01:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Srbije uspjela je na kraju savladati Jordan u prijateljskoj utakmici koja je igrana u Beču. Srbija je u kombiniranom sastavu povela golom stopera Crvene Zvezde Strahinje Erakovića u šestoj minuti, ali je nakon toga nestala s terena. Jordan je redao prilike pred srpskim golom, no nije uspio izjednačiti u prvom poluvremenu.

U drugom dijelu Jordan je šokirao Srbiju i preokrenuo golovima Mahmouda al-Mardija i Mouse Suleimana al-Tamarija. Nakon toga je Srbija zaigrala puno ofenzivnije kako bi izbjegla blamažu i s dva gola glavom Dejana Joveljića stigla do pobjede.

Nakon gola za 2:2 utakmica je prekinuta na pet minuta. Igrači Jordana povukli s travnjaka jer je na njega upalo nekoliko srpskih navijača slaveći gol. Po povratku selekcija na teren, u četvrtom minutu nadoknade Filip Mladenović uposlio je Joveljića, koji je postigao taj drugi gol.

Kopirati
Drag cursor here to close