Tata demantira lažne vijesti

Što se događa u PSG-u, Messi propušta treninge?

Sada se oglasio i tata Jorge koji je ustvari i zastupnik svog sina u pregovorima. Jorge Messi "lažnom viješću" opisuje informaciju kako francuski klub ne želi popustiti svim igračevim zahtjevima, kako je objavljeno u Francuskoj.
Sport / Nogomet | 18. 03. 2023. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U PSG je poprilično burno. Već se uveliko piše kako Messi nije pristao na novi ugovor, odnosno kako nije zadovoljan financijskom ponudom, sada dolaze informacije kako je i jedan trening napustio. Navodno se jučer na treningu Parižana dogodio incident nakon što je trener Christophe Galtier tražio od svojih igrača određene vježbe što je ljutiti Messi odbio te ubrzo napustio trening.

Galtier je molio Messija da takve postupke ne radi te se vrati na trening što Argentinac nije prihvatio. Sada se oglasio i tata Jorge koji je ustvari i zastupnik svog sina u pregovorima. Jorge Messi "lažnom viješću" opisuje informaciju kako francuski klub ne želi popustiti svim igračevim zahtjevima, kako je objavljeno u Francuskoj. Druga informacija na koju aludira Jorge Messi je da za prelazak Al-Hilal u Saudijskoj Arabiji traži 600 milijuna eura.

Messi nije bio prisutan u četvrtak na treningu kojeg su još propustili i Presnel Kimpembe, Marquinhos, Achraf Hakimi i Nordi Mukiele, dok je Sergio Ramos zbog ozljede ranije otišao u svlačionicu. Španjolski list Mundo Deportivo tvrdi da je skupina PSG-ovih navijača bila spremna provocirati Messija tijekom nedjeljne utakmice protiv Rennesa, smatrajući da argentinski nogometaš ne opravdava svoju visoku plaću. Novinar RMC-a Arthur Perrot tvrdi, međutim, da te informacije nisu točne.

Kopirati
Drag cursor here to close