Suigrači

"Rekao sam Messiju da je kurvin sin zbog onoga što je uradio Gvardiolu"

Mac Allister se nametnuo izborniku Lionelu Scaloniju i uoči nokaut-faze postao nezamjenjiv u postavi svjetskih prvaka.
Sport / Nogomet | 02. 03. 2023. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinac Alexis Mac Allister (24) bio je jedno od osvježenja reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. Mac Allister se nametnuo izborniku Lionelu Scaloniju i uoči nokaut-faze postao nezamjenjiv u postavi svjetskih prvaka. U intervjuu za TyC Sports veznjak Brightona prisjetio se polufinalne pobjede nad Hrvatskom 3:0 i situacije kad je Lionel Messi pobjegao Jošku Gvardiolu.

"Urlao sam na Messija"

"Nakon utakmice sam potrčao odmah prema Messiju, Alvareza nisam ni pogledao. Kunem vam se, nisam mogao vjerovati što je napravio Gvardiolu.

Video: Duel Messija i Gvardiola

Došao sam ravno do Messija i urlao na njega: 'Ti si jedan kurvin sin!' Pa Gvardiol je jako važan igrač Hrvatske, svi mu najavljuju odlazak u veliki klub, mlad je, snažan je, a Leo ga je s takvom lakoćom odveo u šetnju", prenosi Index.hr.

"Nemamo problem trčati za Messija"

Mac Allister je potom nastavio: "Uopće ne sumnjam da će Messi i u 40. ili 45. godini biti najbolji na svijetu. Maksimalno je profesionalan, to svatko vidi, u savršenoj je fizičkoj formi i još dugo može ovako igrati. Što je najvažnije, ima sve posloženo u glavi, što je možda i bitnije od fizičke spreme. Mi ostali igrači nemamo problema s tim da trčimo za njega".

Alvarez zabio dva gola, ali Messi je bio junak

Podsjetimo, Argentina je prelomila utakmicu u pet minuta prvog poluvremena. Messi je pogodio iz kaznenog udarca u 34. minuti, da bi u 39. minuti Julian Alvarez nakon solo akcije zabio za 2:0. Hrvatska se potpuno otvorila u drugom dijelu, ali se nije uspjela vratiti u igru, a onda je pobjedu Argentine svojim drugim golom potvrdio Alvarez u 69. minuti nakon krasne asistencije Messija.

Kopirati
Drag cursor here to close