Jordi Alba

Što ako se susretnem s Messijem na Mundijalu? Pa ja nemam prijatelja na terenu!

"On (Messi) je najbolji na svijetu. Ukoliko budem morao braniti naš prostor pred njim, svi dobro znadu da ja na travnjaku nemam prijatelja. Ne bi želio nikome dozvoliti da me pobijedi, ni rođenom ocu".
Sport / Nogomet | 23. 05. 2018. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branič Barcelone i španjolske reprezentacije Jordi Alba izjavio je kako će svoje prijateljstvo s Messijem ostaviti po strani, budu li se kao članovi protivničkih timova susreli na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Kazao je za sebe da je maksimalno borben i ne bi ustuknuo ni pred kim, čak ni pred vlastitim ocem. On jednostavno ne može dozvoliti da je netko bolji od njega.

"On (Messi) je najbolji na svijetu. Ukoliko budem morao braniti naš prostor pred njim, svi dobro znadu da ja na travnjaku nemam prijatelja. Ne bih želio nikome dozvoliti da me pobijedi, ni rođenome ocu. Messi i ja imamo izvrsne odnose, ali svatko se trudi učiniti ono najbolje za sebe", kazao je Alba.

Kaže kako oni i Messi na treninzima Barcelone često zajednički vježbaju određene zamisli u igri i stoga jedan drugoga odlično i poznaju. Međutim, činjenica je da te protivnik ionako uvijek analizira i pokušava pročitati, tako da to što jedan drugoga dobro poznaju ne mora ništa značiti.

Alba kaže kako se dobro slaže s reprezentativnim kolegama koji dolaze iz Reala, iako im uvijek otvoreno poručuje kako mu je draže ako Real izgubi.

"Imam čudan odnos s njima. Dobro se slažemo, ali uvijek mi je drago kad izgube. Kad su u finalu Lige prvaka pobijedili Juventus, poslao sam im porukom čestitku, ali sam dodao kako bi mi draže bilo da su izgubili", kaže Alba.

Kopirati
Drag cursor here to close