Nakon poraza 0-5

St Etienne otpustio Puela

St Etienne se trenutačno nalazi na začelju Le Championnata sa svega 12 bodova u 17 kola, srećom po klub koji je rekordnih 10 puta bio francuski prvak, zona spasa je udaljena svega dva boda.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2021. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon domaćeg 0-5 poraza od Rennesa, vodstvo francuskog nogometnog prvoligaša St Etiennea uručilo je otkaz treneru Claudeu Puelu (60).

St Etienne se trenutačno nalazi na začelju Le Championnata sa svega 12 bodova u 17 kola, srećom po klub koji je rekordnih 10 puta bio francuski prvak, zona spasa je udaljena svega dva boda. Naime, Bordeaux na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava prvoligaški status, ima 14 bodova.

Kap koja je prelila čašu strpljenja bio je nedjeljni 0-5 poraz od Rennesa, prenosi Hina.

Rennes su do pobjede vukli trostruki strijelac Martin Terrier i trostruki asistent Lovro Majer. Zanimljivo, Terrier je sva tri gola zabio upravo na Majerova dodavanja. Mladi hrvatski veznjak je tako postao prvi igrač u francuskom prvenstvu od 2006. godine koji je upisao tri asistencije i to sve tri istom igraču.

Puel je preuzeo St Etienne u listopadu 2019. godine, a tijekom karijere vodio je i Leicester City, Southampton, Nicu, Lyon i Lille.

Kopirati
Drag cursor here to close