Jedan drukčiji Račić

Srbin slavio rušenje Reala s tri prsta i pohvalio hrvatskog velemajstora

"Na kraju utakmice sam s Modrićem razmijenio dres. Bila mi je čast nadmetati se s takvim asom, vjerojatno najboljim igračem na svijetu na toj poziciji. Što ću, čovjek ne pada na lažnjake".
Sport / Nogomet | 10. 11. 2020. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Mladi Srbin Račin proslavlja hat trick Carlosa Solera (Valencia)

Nogometaši Real Madrida doživjeli su težak poraz na gostovanju kod Valencije (1:4) u 9. kolu Primere.

Junak dvoboja bio je igrač Valencije Carlos Soler, koji je zabio hat-trick, a sva tri gola dao je iz kaznenih udaraca.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real i bio je jedina svijetla točka madridskog sastava, a izabran je u najbolju momčad kola, iako je Real teško poražen.

Da je Modrić najbolji veznjak svijeta s 35 godina misli i nogometaš Valencije, Srbin Uroš Račić koji je pokušao prodati lažnjak najboljem igraču svijeta 2018., ali nije uspio.

"Na kraju utakmice sam s Modrićem razmijenio dres. Bila mi je čast nadmetati se s takvim asom, vjerojatno najboljim igračem na svijetu na toj poziciji. Što ću, čovjek ne pada na lažnjake. Poslije utakmice i Luka Jović mi je čestitao, isto bih i ja uradio da je Real pobijedio'', rekao je Račić, a treći gol Valencije proslavio je dizanjem tri prsta, što je pojasnio.

"Poslije trećeg gola sam simbolično podigao tri prsta iznad njegove glave. Sjajna noć, tri penala, pozdrav za Srbe koji tako proslavljaju velike trijumfe", rekao je za MozzartSport.

Kopirati
Drag cursor here to close