Tko će kome k'o svoj svome

Realu se takvo što nikad nije dogodilo, a presudio im ''njihov'' sudac

Manzano je sudio Real Madridu u 32 utakmice do sada u svojoj sudačkoj karijeri i Kraljevi su samo tri puta poraženi. Do sinoćnje utakmice. I još jedna ironija za kraj, Manzano je sudac koji je dosudio najviše jedanaesteraca za Real - čak 11.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2020. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Sergio Ramos i suigrači u nevjerici - čak tri penala protiv njih!?

Real Madrid u nedjelju navečer gostovao je kod Valencije te upisao jedan od težih poraza pod vodstvom Zinedinea Zidanea. Bilo je 4:1 za Šišmiše, kojima je sudac Gil Manzano dosudio čak tri jedanaesterca.

Nikada se prije u povijesti Primere, odnosno La Lige nije dogodilo da se protiv Real Madrida dosude tri kaznena udarca u istoj utakmici, a madridski mediji naglašavaju ovog ponedjeljka da se to nikada nije dogodilo najvećim rivalima - Atleticu i Barceloni.

Samo se devet puta u povijesti Primere dogodilo da se protiv momčadi na jednoj utakmici dosude tri kaznena udarca.

Prvi se put to dogodilo 1935. godine Sabadellu, a potom 15 godina kasnije Lleidi. Valenciji 1951., Celti 1958. te dva puta Osasuni (1994. i 1999.) u prošlom stoljeću, podsjeća Gol.hr. 

Prije pet godina viđena je ista situacija protiv Getafea te godinu dana kasnije protiv Sporting Gijona.

Apsolutni rekorder po broju dosuđenih kaznenih udaraca na njihovu štetu je Ovideo, protiv kojeg su 1996. dosuđena četiri kaznena udarca.

Zanimljivo, Manzano je sudio Real Madridu u 32 utakmice do sada u svojoj sudačkoj karijeri i Kraljevi su samo tri puta poraženi. Do sinoćnje utakmice. I još jedna ironija za kraj, Manzano je sudac koji je dosudio najviše jedanaesteraca za Real - čak 11.

Treba naglasiti da su sva tri dosuđena kaznena udarca bila ispravna odluka suca. 

Kopirati
Drag cursor here to close