Kraj reprezentativne karijere

Marko Livaja se oprostio od reprezentacije Hrvatske

''Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji".
Sport / Nogomet | 08. 10. 2023. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaš Marko Livaja se objavom na Instagramu oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije.

Objava Marka Livaje u cijelosti:

''Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha.

Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti'', napisao je kapetan Hajduka.

Livaja je u dresu Vatrenih nastupio 21 put, postigavši 4 pogotka.

U klupskoj karijeri igrao je za Inter iz Milana, Lugano, Cesenu, Atalantu, Rubin Kazanj, Empoli, Las Palmas i AEK, da bi se 2021. vratio u Hajduk.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Marko Livaja (@livajamarko)

Kopirati
Drag cursor here to close