Utakmice skupine B

Španjolska slavila u Mostaru

U prvim utakmica skupine B, Europskog prvenstva za igračice do 17 godina, Španjolska je savladala Norvešku 4:0, dok je Francuska bila bolja od Finske 2:0.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2022. u 00:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od četiri utakmice prvog kola Europskog prvenstva igrana je pod Bijelim brijegom, a publika je na dijelu mogla vidjeti nekolicinu sjajnih talentiranih mladih igrača, od kojih neke nose dres druge momčadi Reala i Barcelone. Španjolska je bila bolja Norveške 4:0, a pitanje pobjednika je odlučeno u drugom dijelu.

Nakon prvih 45 minuta, Španjolska je vodila 1:0, jedini gol je
postigla mlada nada Real Madrida, nogometno slavnog prezimena Carla Camacho. U nastavku utakmice vidjeli smo i lijepu akciju
koju je krunisala golom Vicky López. Deset minuta nakon drugog, stigao je i treći gol Španjolki, Laia Martret članica Barcelone je
strijelac. Za konačnih 4:0 se pobrinula Lucia Coralles u 90. minuti.

Na Širokom Brijegu je Francuska bila bolja od Finske 2:0. Shana Chossenotte je iskoristila nespretnost u odbrani Finske, i dovela Francusku u vodstvo, pet minuta prije odmora. Potvrda pobjede Francuske je stigla u 72.minuti. Melina Mendy je uputila centaršut sa desne strane nakon jedne polukontre, a na pravom mjestu se našla Lucie Calba i udarcem sa 10-ak metara poslala loptu pod prečku.

U drugom kolu se sastaju Španjolska - Finska (Šiorki Brijeg) i Francuska - Norveška (Mostar)

Kopirati
Drag cursor here to close