Poimanje nogometa

Španjolci se naklonili Modriću zbog jednog davnog poteza

Na Twitteru se nakon isključenja Julesa Koundea, igrača Seville, pokrenula zanimljiva rasprava u kojoj sudionici nisu propustili spomenuti i pohvaliti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luku Modrića.
Sport / Nogomet | 22. 12. 2021. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Jules Kounde gađa loptom Jordija Albu

U odgođenoj utakmici 4. kola španjolske La Lige Sevilla je ugostila Barcelonu, a dvoboj je završio bez pobjednika 1:1 (1:1).

Ovaj susret igran je u teškim, kišnim uvjetima na stadionu Sanchez Pizjuan, a bit će zapamćen i po jednoj sceni između Julesa Koundea i Jordija Albe.

Alba je prilično grubo nasrnuo na Koundea uz aut liniju, nakon čega je igrač Seville iz neposredne blizine pogodio Albu loptom u lice, a sudac Del Cerro mu je bez razmišljanja pokazao crveni karton.

Jordi Alba se primio za lice, pao i počeo se prenemagati, a zbog ove scene se na Twitteru pokrenula zanimljiva rasprava u kojoj sudionici nisu propustili spomenuti i pohvaliti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luku Modrića.

Izvukli su tako iz naftalina snimku staru nekoliko godina s derbija Barcelone i Real Madrida na kojoj se može vidjeti identična situacija. Nakon koškanja uz rub terena, Dani Alves uzima loptu i pogađa Modrića u glavu, ali ovaj reagira tako da pokušava izbjeći udarac i potom pita suca što on misli o takvom potezu Brazilca u redovima Blaugrane.

Modrićeva i Albina reakcija očito nisu iz istog nogometnog udžbenika...

Kopirati
Drag cursor here to close