Nešto se događa

Španjolci pišu, nije dobra atmosfera u svlačionici Manchester Cityja

Nije isključeno da u ovom listu imaju neke svoje razloge zbog kojih pišu o atmosferi u Cityju jer je od ranije poznato kako Real Madrid planira transfer Haalanda koji je kako kažu u Madridu prirodni nasljednik Karima Benzeme
Sport / Nogomet | 06. 02. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa s Manchester Cityjem? To je pitanje koje interesira ljubitelje nogometa. Problemi su počeli prije Svjetskog prvenstva, porazom na domaćem terenu od Brentforda, u nastavku sezone nisu savladali Everton, nakon čega su došli novi neuspjesi u duelima protiv Manchester Uniteda, Tottenhama, Southampton je bio bolji u Liga kupu, jednostavno to nije rezultatski nije onaj City na koji smo navikli.

Igra je tu, onaj standardni posjed lopte, prilika ima, ali nešto negdje škripi, golovi se primaju poprilično jeftino. Među prvima koji su odlučili nešto napisati su Španjolci, točnije list Nacional koji navodi kako prije svega atmosfera u momčadi nije onakva kakva bi trebala biti.

Navodno su neki igrači već digli glas protiv Pepa Guardiole, tvrdeći kako on nekim svojim potezima kvari atmosferu. Španjolci pišu kako je zbog toga Cancelo otišao posudbu u Bayern, navodno jer se "umorio" od Guardiole, a tvrde i kako Bernardo Silva također planira otići. Španjolci nadalje špekuliraju kako je Haaland "jako nezadovoljan stilom igre kojim igra City".

Nije isključeno da u ovom listu imaju neke svoje razloge zbog kojih pišu o atmosferi u Cityju jer je od ranije poznato kako Real Madrid planira transfer Haalanda koji je kako kažu u Madridu prirodni nasljednik Karima Benzeme te kako će "kraljevski klub" čekati do ljeta 2024. kada će u Haalandovu ugovoru postati aktivna odštetna klauzula od 200 milijuna eura. Norvežanin je ove sezone zabio 25 od 53 Cityjevih premierligaških golova, odnosno ukupno 31 pogodak u 27 utakmica u svim natjecanjima.

"Erling je fantastičan. Nitko ništa ne govori kada zabija golove i pobjeđuje. Odjednom sada kada ne pobjeđujemo i on ne zabija, kažu "Je li on problem, igra li City bolje bez njega?". Ali nisam čuo kako se netko žalio kada je zabio svoj 25. prvenstveni gol ove sezone. Ovu momčad koju sada imamo, imamo do kraja sezone. Borit ćemo se do kraja" poručio je medijima Kyle Walker.

U narednom periodu Manchester City igra neke izuzetno važne utakmice u ovoj sezoni, poput gostovanja Arsenalu u prvenstvu, pa RB Leipzigu u Ligi prvaka i rezultati tih utakmica će pokazati koliko priče o narušenoj atmosferi u svlačionici, Guardioli i Haalandu imaju pokriće ili su samo običajne špekulacije.

Kopirati
Drag cursor here to close