Brodolom

Španjolci oštri u ocjeni aktualnog stanja Barcelone

"Prema paklu", naslov je uglednog "Asa" koji piše o povijesnoj katastrofi Barce koja prvi put u 21 godinu ide u Europsku ligu.
Sport / Nogomet | 09. 12. 2021. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U odlučujućem šestom kolu Lige prvaka Bayern je pobijedio Barcelonu 3:0 i tako ostavio katalonskog diva prvi put nakon studenog 2000. godine da nije prošao skupinu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Vodeći španjolski mediji oštro su reagirali na nemoćnu predstavu Barcelone koja je uputila samo jedan udarac u okvir suparničkog gola.

Marca donosi naslovnicu s porukom "Potonuće", ističe da je Barcelona uvjerljivo ispala iz Lige prvaka te izjavu trenera Xavija Hernandeza koji priznaje da je to njihova realnost, ali i da sada počinje nova era.

"Prema paklu", naslov je uglednog "Asa" koji piše o povijesnoj katastrofi Barce koja prvi put u 21 godinu ide u Europsku ligu.

U Mundo Deportivu pišu na slični način, naslovnica "Ispod nule" donosi vijest kako je Barcelona doživjela povratak u realnost u sučeljavanju sa superiornim rivalom.

"Tužni smo zbog ovog rezultata, ali moramo se okrenuti budućnosti i pokušati preokrenuti situaciju", rekao je predsjednik kluba Joan Laporta nakon poraza od Bayerna.

Kopirati
Drag cursor here to close