Definicija nogometaša

Španjolci oduševljeni Lukom u derbiju, Ancelotti ga izgrlio za pamćenje!

"Čestitao sam mu na ovoj izvedbi, bio je spektakularan. Ne sjećam se što sam mu točno rekao, ali bio je jednostavno spektakularan, kada je imao loptu u nogama i onda kada nije", rekao je Ancelotti.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2021. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u važnom derbiju na Santiago Bernabeuu svladao sinoć gradskog suparnika Atletico s 2:0, a Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu te je bio u centru pažnje u sedmoj uzastopnoj ligaškoj pobjedi "Kraljevskog kluba".

"Bila je ovo još jedna doktorska disertacija Hrvata, kako u obrani, tako i u napadu. On je zaustavio Atleticov napad i stvorio akciju za prvi gol, ali bila je to samo jedna od situacija u kojima je zaustavljao opasne napade Atletica. Modrić je pravi primjer totalnog nogometaša", piše Marca u tekstu u kojem opisuje učinke nogometaša.

"Apsolutni vladar teren Luka Modrić: Hrvat vodi Real na svim frontama, u obrani i u napadu, s loptom i bez nje. Sve napore Atletica učinio je beskorisnima i njegov trener Ancelotti mogao je samo sačekati kraj utakmice i čestitati mu", piše u izvještaju s utakmice Marca, prenosi HRT.

A Ancelotti je najavljeno čestitanje i uradio:

"Čestitao sam mu na ovoj izvedbi, bio je spektakularan. Ne sjećam se što sam mu točno rekao, ali bio je jednostavno spektakularan, kada je imao loptu u nogama i onda kada nije", rekao je trener Reala nakon dvoboja.

Modrić je od 17 ligaških utakmica ove sezone počeo 12, što je nešto više nego što se očekivalo s obzirom na Modrićeve godine, no, kako podsjeća Marca:

"Ancelottiju savjetuju da dozira i više odmara 36-godišnjeg Modrića kako se ne bi potrošio, ali kako se odreći ovakvog monstruma? Magični Modrić igra na svim dijelovima terena i to na najvišoj mogućoj razini!", pita se utjecajni sportski list.

Kopirati
Drag cursor here to close