Rijeka pala u produžetku

Sopić: Jedino teže mi je bilo kad su mi roditelji umrli

"Teško uopće mogu objasniti emociju u sebi, ovo mi je jedan od najtežih u povijesti. Jedino teže mi je bilo kad su mi roditelji umrli. Stvarno su dečki ostavili posljednji atom snage na terenu", naglasio je Sopić.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2023. u 23:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od Dinama, Rijeka je svoj nastup u Europi završila. Lille se plasirao u glavnu fazu Konferencijske lige nakon produžetaka na Rujevici. Rijeka je vodila golom Smolčića izborila produžetke, a tamo je u 109. minuti zabio Jonathan David. Trener Rijeke Željko Sopić nije mogao skriti razočaranje nakon ovakve eliminacije. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka izašao pred kamere Maxsporta i pokušao sažeti svoje osjećaje.

"Teško uopće mogu objasniti emociju u sebi, ovo mi je jedan od najtežih u povijesti. Jedino teže mi je bilo kad su mi roditelji umrli. Stvarno su dečki ostavili posljednji atom snage na terenu. Nažalost nas nije uspjela pomaziti božica sreće. Mogu samo reći da ovi dečki zaslužuju pun stadion protiv Varaždina. Pozivam sve da dođu jer će to biti teška utakmica zbog abnormalne potrošnje u naša posljednja tri susreta", započeo je Sopić pa nastavio:

"Mi smo se danas bacali na glavu, imali smo nekoliko prilika, nismo zabili. Nažalost to je život, ali ovo je jedini ispravan put, da se dečki doslovno "bacaju na glavu." Tako ćemo igrati dokle god sam ovdje. Žao mi je samo jedne stvari - ova publika i ovi momci zaslužuju Konferencijsku ligu, a nadam se da će je biti iduće godine", zaključio je trener Rijeke. 

Kopirati
Drag cursor here to close