Ponuda Al-Ittihada

Son odbio 60 milijuna

Stvari su se Sona promijenile kada je u sklopu suradnje HSV-a s Nogometnim savezom Južne Koreje, ova zemlja poslala tri igrača u Njemačku. Jedan je bio upravo on.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2023. u 19:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pitanje je kako bi ostali igrači reagirali, međutim Son Heung-min je rekao - ne. Imao je na stolu ponudu Al-Ittihada tešku 60 milijuna eura. Tamo su ga čekali Karim Benzema i N‘Golo Kante. Međutim, najveća zvijezda južnokorejskog nogometa ima neke svoje planove.

"Novac mi trenutačno nije bitan. Imam još puno stvari za obaviti u Premier ligi. Novac mi sada nije bitan, važniji mi je ponos što igram u najjačoj ligi na svijetu. Želim nastaviti s Tottenhamom", pojasnio je Son. Son je u Tottenham stigao 2015. godine iz Bayer Leverkusena, novi ugovor je potpisao do 2025.godine. Njegov put je bio itekako zanimljiv. Otac ga je trenirao sve do 14. godine. Sinove Heung-mina i tri godine starijeg Heung-yuna. Treninzi se nisu propuštali, bez obzira na vremenske uvjete. Treninzi su bili naporni, a kazne zbog loše izvedbe ili neposlušnosti vrlo teške. Woon-jung je znao tjerati sinove da po četiri sata pimplaju loptu kada bi ga naljutili.

"Nekada udaram svoje sinove ako je potrebno. Znam da Europljani to ne razumiju", govorio je svojedobno Woon-jung.

Stvari su se Sona promijenile kada je u sklopu suradnje HSV-a s Nogometnim savezom Južne Koreje, ova zemlja poslala tri igrača u Njemačku. Jedan je bio upravo on. Bez obzira na to što je danas velika svjetska zvijezda neke stvari ga nisu promijenile. Zato vjerojatno i ne čudi ova njegova reakcija.

Kopirati
Drag cursor here to close