Manchester United

Solskjaer: Pogba će biti u Unitedu sljedeće sezone

Vezni nogometaš je povezivan s odlaskom s Old Trafforda, posebno zbog otvorenog sukoba njegovog menadžera Mine Raiole s Manchester Unitedom.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2020. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pogba će biti u Unitedu sljedeće sezone

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda izjavio je da će Paul Pogba i iduće sezone biti u klubu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Pogba ove sezone ima probleme s ozljedama gležnja, a posljednji od osam nastupa upisao je još 26. prosinca. Prethodno nije igrao od 30. rujna i duela s Arsenalom.

Vezni nogometaš je povezivan s odlaskom s Old Trafforda, posebno zbog otvorenog sukoba njegovog menadžera Mine Raiole s Manchester Unitedom. No, Solskjaer uvjeren da će 26-godišnji Pogba ostati i iduće sezone.

“Pogba je naš igrač. Preostale su mu još dvije godine ugovora, uz mogućnost produženja za još jednu. Tako da možete očekivati da će biti ovdje i sljedeće sezone“, rekao je Solskjaer za britanske medije.

Pogba se u United vratio iz Juventusa ljeta 2016. u transferu vrijednom čak 105 milijuna eura. Za “crvene đavole“ je tijekom dva boravka u klubu odigrao 150 natjecateljskih utakmica i postigao 31 gol.

Kopirati
Drag cursor here to close