Nogomet

Pogba se vraća u Juventus, u transfer uključen i Can

Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no 2012. je 'pobjegao' u Juventus i to besplatno.
Sport / Nogomet | 26. 12. 2019. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju talijanskih medija francuski nogometni reprezentativac Paul Pogba (26) u siječnju bi mogao preseliti iz Manchester Uniteda u redove Juventusa za 60 milijuna eura odštete i njemačkog veznjaka Emrea Cana.

Zanimljivo, Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no 2012. je 'pobjegao' u Juventus i to besplatno.

Legendarni Alex Ferguson je prije nekoliko godina otkrio kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s Unitedom, međutim njegov menadžer Mino Raiola je sve dogovorio s Juventusom.

Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za čak 105 milijuna eura, no sada je korak do povratka u Torino, prenosi Hina.

Engleski mediji navode kako je francuski veznjak frustriran svojom situacijom na Old Traffordu, te činjenicom da je ove sezone upisao svega šest nastupa.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Real Madrid, te PSG, no torinska Stara dama posao želi obaviti već u siječnju, a ne na kraju ove sezone. Juventus je spreman platiti 60 milijuna eura, a prema Manchesteru bi krenuo i Emre Can kojega Juventus ove sezone nije prijavio za Ligu prvaka. Njemački veznjak je stigao u Juventus 2018. iz Liverpoola za 16 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close