2010/2012

Sport Talent izdominirao na ''Arena Sport Centar Božićnom turniru''

Za najboljeg strijelca turnira u ovoj konkurenciji proglašen je Karlo Pehar iz Sport Talent 2011., najbolji golman bio je Marko Lasić iz Sport Talent 2010, a njegov suigrač Arijan Bernadić ponio je epitet najboljeg igrača
Sport / Nogomet | 29. 12. 2020. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je na terenima Arena Sport Centra završen veliki "Arena Sport Centar Božićni turnir" koji se igrao u konkurenciji dječaka rođenih 2010. i 2012. godišta.

Najveći razlog za zadovoljstvo na kraju je imao NK Sport Talent koji je na kraju slavio u obje konkurencije po tko zna koji put potvrdivši fantastičan rad s mladima u ovom mladom nogometnom klubu.

Dječaci rođeni 2012. godine u finalu su u uzbudljivom susretu slavili protiv HNK Brotnjo rezultatom 3:2. U ovoj konkurenciji na kraju su treće mjesto osvojili dječaci iz ŠN AS Međugorje.

Omar Tabaković iz Sport Talenta bio je najbolji igrač turnira, za najboljeg golmana izabran je Karlo Galić iz Brotnja dok je najbolji strijelac bio Jakov Bajkuša iz AS Međugorja.

Posebna dominacija viđena je u konkurenciji 2010. godišta gdje NK Sport Talent u završnici nije primio nijedan gol. Prvo su u polufinalu uvjerljivo savladali ŠN Tiki Taka s 4:0, da bi u finalu nakon natjecanja u grupi opet zaigrali s vršnjacima iz HŠK Zrinjski.

U finalu je u odličnom nogometu koji su prezentirala oba tima kao pobjednik opet izašao Sport Talent rezultatom 3:0. Drugo mjesto pripalo mladim Plemićima dok je u susretu za 3.mjesto Tiki Taka bio bolji od Sport Talenta 2011.

Foto: Bljesak.info / Arijan Bernadić

Za najboljeg strijelca turnira u ovoj konkurenciji proglašen je Karlo Pehar iz Sport Talent 2011., najbolji golman bio je Marko Lasić iz Sport Talent 2010, a njegov suigrač Arijan Bernadić ponio je epitet najboljeg igrača ovog sjajno organiziranog turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close