Premijer liga BiH

Slišković: Željezničar i Zrinjski imaju najviše izgleda za osvajanje prvog mjesta

Slišković je govorio i o predstojećoj utakmici protiv Radnika istaknuvši par pojedinaca koje bi volio vidjeti u redovima Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2018. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Željezničar i Zrinjski, u ovome trenutku imaju najviše izgleda za osvajanje prvog mjesta. Greške Sarajeva i Širokog na domaćem terenu su doprinijeli tome, tako da će praktično ova dva prva kluba ostati u utrci do samog kraja'', rekao je Blaž Slišković, trener Zrinjskog na današnjoj konferenciji za novinare u Mostaru. Dodao je kako ovo ne znači da Široki i Sarajevo neće pokušati ugroziti to prvo mjesto.

''Do kraja je dosta teških utakmica između šest ekipa koje su izborile pravo da se bore za prvaka i izlazak u Europu. Očekujem dosta neizvjesnih utakmica. Međusobni omjeri između Zrinjskog, Željezničara, Sarajeva i Širokog odlučivat će o tome tko će biti prvak'', rekao je trener Zrinjskog.

Slišković je govorio i o predstojećoj utakmici protiv Radnika istaknuvši par pojedinaca koje bi volio vidjeti u redovima Zrinjskog (Prvi audio). Slišković je govorio i o formatu natjecanja u Premijer ligi BiH. Poslušajte što je rekao (Drugi audio).

Kopirati
Drag cursor here to close