Pressica nakon derbija

Slišković nakon derbija: Nema više opuštanja

"Ne želim komentirati bilo što za bilo koji prekršaj. Moglo bi se svašta reći sa obje strane, ali mene ljute druge stvari, a ne greške koje su sastavni dio igre. Ne želim komentirati, sudac je to vidio tako i to je tako", kazao je Slišković.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2018. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Blaž Slišković je zadovoljan onim što su 'Plemići'prikazali u derbiju 21. kola.

"Derbi je bio korektan, iako je bilo par iskrica. Mislim da smo zasluženo pobijedili i da je prevagnulo to što smo pokazali više htjenja i želje. Malo smo pali između 60 i 70 minute i tada nam je Željo zaprijetio. Uspjeli smo htjenjem da zadržimo prednost. Velika pobjeda koja nam mnogo znači i naravno još mnogo bodova je u igri. Nema više opuštanja, svaka sljedeća utakmica je igra za prvo mjesto. I da nismo pobijedili, ovaj derbi ne bi mnogo promijenio. Sada smo mi u nešto povoljnijem položaju", rekao je trener Zrinjskog Blaž Slišković.

Dva puta su domaći tražili jedanaesterac u ovom susretu. Međutim, sudac Elvis Mujić nije pokazao na bijelu točku. Slišković nije želio komentirati sporne situacije.

"Ne želim komentirati bilo što za bilo koji prekršaj. Moglo bi se svašta reći sa obje strane, ali mene ljute druge stvari, a ne greške koje su sastavni dio igre. Ne želim komentirati, sudac je to vidio tako i to je tako".

Naredni rival Plemića je Borac.

"Nemam puno vremena za pripremu. Idemo u Banja Luku bez četiri igrača, ali nama je važna utakmica i idemo po pobjedu. Željo svaki naš kiks čeka. Nije utrka samo između nas. Tu su Široki i Sarajevo i međusobni dvojbi će puno odlučivati", dodao je Slišković.

Admir Adžem, trener Željezničara, ističe kako je Zrinjski zasluženo slavio.

"Čestitam Zrinjskom. Nismo bili na razini da osvojim bodove. Imali smo neke prilike u drugom poluvremenu, ali nismo napravili dovoljno. Još dosta je bodova u igri", rekao je Adžem.

"Dosta tvrda utakmica. Mi smo iz prekida primili gol i smatram da smo im previše dozvolili takvih šansi, a tu su najopasniji. Još uvijek je rano bilo koga otpisivati", dodao je trener Plavih, a prenosi SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close