Derbi 2. kola Lige za prvaka u Mostaru

Slišković: Ulog protiv Željezničara je velik

Aktualni prvak BiH Zrinjski na stadionu ''Pod Bijelim brijegom'' u derbiju 2. kola Lige za prvaka dočekuje sarajevski Željezničar koji ''Plemićima'' na ljestvici bježi dva boda.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2018. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Utakmica je istog značaja kao i ona protiv Radnika, a ulog je velik. Svjesni smo značaja utakmice, a stožer mora zaboraviti kiks protiv Radnika, a igrači sigurno imaju volje i želje za povoljan rezultat protiv Željezničara'', izjavio je, između ostaloga, trener Zrinjskog Blaž Slišković na press konferenciji održanoj u petak u Mostaru uoči derbija sa Željezničarom.

Aktualni prvak BiH Zrinjski na stadionu ''Pod Bijelim brijegom'' u derbiju 2. kola Lige za prvaka dočekuje sarajevski Željezničar koji ''Plemićima'' na ljestvici bježi dva boda.

''Moramo biti jako čvrsti u duelu od prve minute. U momčadi vlada pozitivna atmosfera i takav rezultat se i očekuje'', smatra popularni ''Baka'' čija momčad može ponovno zasjesti na vrh ljestvice osvajanjem punog plijena u ovom susretu.

Trener Zrinjskog ne očekuje neka posebna iznenađenje u sastavu Željezničara i taktici gostuju.

"Trebamo obratiti pažnju kod prekida, gdje su oni veoma opasni, i obratiti pažnju u trenutku kad izgubimo loptu na njihove kontre iz kojih su veoma opasni. Moramo biti koncentrirani, jaki i čvrsti u duelima i to je to", dodao je Slišković.

Smatra da na igračima nema pritiska i lopticu prebacuje na goste iz Sarajeva.

''Svaka sljedeća utakmica je značajnija od prethode, no ne pravim pritisak na igrače. Pritisak je normalan u Sarajevu jer zadnjih šest godina nisu uzeli titulu'', smatra Slišković.

Ognjen Todorović neće biti u kombinacijama za subotnji derbi protiv Željezničara, a svi ostali igrači su u trenažnom procesu.

Utakmicu će sudit Dragan Petrović iz Banja Luke), a njemu će asistirati Sreten Udovičić (A1, Prijedor), Igor Radaković (A2, Prijedor), Tomislav Čuić (4, Tomislavgrad), Zoran Grbić (5, Prijedor) i Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo).

Delegat utakmice bit će Miloš Brkić (Laktaši), a kontrolor suđenja Aleksandar Ristić (Modriča).

Susret Zrinjskog i Željezničara na rasporedu je u subotu. 17. ožujka 2018. godine, s početkom u 15.00 sati uz izravan prijenos na Moja TV.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close