''Bit će teško''

Slišković: Idemo po tri boda koja će nas vratiti na vrh ljestvice

Slišković je rekako kako očekuje tešku utakmicu radi samog trenutka u kojem se nalaze obje ekipe.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2018. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pobjeda nam je u ovom trenutku imprativ. Moramo osvojiti tri boda koja će nas vratiti na vrh premijerligaške ljestvice'', rekao ja Blaž Slišković prilikom otvaranja pressice povodom utakmice između Zrinjskog i Tuzla Cityja.

Dodao je treba pokazati karakter i volju na terenu za takvo što.

''Uzalud je pričati i uzalud je neke stvari govoriti, to treba demonstrirati na terenu. Vjerujem da ćemo biti nagrađeni ako to pokažemo na terenu. Ekipa Tuzle je iskusna, kvalitetna, bez obzira što i oni imaju rezultatskih problema nego s igrom. Doći će u Mostar s velikom željom da odu s pozitivnim rezultatom'', rekao je popularni Baka.

Ističe kako očekuje tešku utakmicu radi samog trenutka u kojem se nalaze obje ekipe.

''Bit će velik psihološki pritisak na igračima, a na meni je da kao trener taj pritisak svedem na najmanju razinu i da oni uđu u utakmicu opušteno. Vjerujem ako sve ispoštujemo da ćemo ostvariti pozitivan rezultat'', poručio je Slišković.

Novinarima je rekao kako je zadnjih dana dosta razgovarao s igračima. 

Rezultati by SofaScore

'' Igrači su svjesni dijela njihove odgovornosti i preuzeli su ga što je pozitivna stvar. Nije bilo govorancije samo s moje strane. Uključili su se svi u taj razgovor. Vjerujem da će taj karakter ipak doći do izražaja'', poručio je strateg Plemića.

Kada je u pitanju zdravstveni karton, Slišković nije baš zadovoljan.

''Probali smo jučer sa Šovšićem na treningu. Još nije spreman za utakmicu jer ima još problema i bit će van konkurencije. Aćimović i Benecun su van stroja, ali povratak Brkića ohrabruje. Trenirao je i Pero Stojkić nakon ove fizičke krize. Svi ostali su u kadru i dobo su trenirali. Treninzi nisu bili naporni, nastojali smo se održati na razini, nismo se htjeli napornim treninzima dovesti u još težu situaciju. Vidjet ćemo tko će biti u kadru. Odredit ću 18 te startnih 11 koji po mom mišljenju mogu dati najviše'', zaključio je šef stručnog stožera Zrinjskog.

Utakmica Zrinjski - Tuzla City igra se na stadionu Pod Bijelim brijegom u subotu, 25. kolovoza, s početkom u 20.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close