Premiership

Slavlje Liverpoola, bivši prvak sve bliže ispadanju iz lige

Liverpool je slavio na gostovanju u Leicesteru s 3-0. Mohamed Salah je asistirao za sva tri pogotka, a dvostruki strijelac bio je Curtis Jones, dok je Alexander-Arnold postigao treći gol Redsa.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2023. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola slavili su na gostovanju kod Leicestera s 3:0 u susretu 36. kola engleske Premier lige.

U prvom poluvremenu Redsi su ekspresno zabili dva pogotka u razmaku od tri minute, a dvostruki strijelac je bio Curtis Jones.

U obje situacije asistirao mu je Mohamed Salah. S tim rezultatom se otišlo na odmor, a u drugom dijelu susreta pao je još jedan pogodak.

Ovog puta strijelac je bio Alexander-Arnold, koji je sjajno šutirao nakon trika sa slobodnim udarcem, a po treći put među asistente se upisao sjajni egipatski napadač.

Svi golovi OVDJE

Ovom pobjedom Liverpool je zadržao bodovni priključak za Unitedom i Newcastleom, koji drže pozicije za izravan plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Imaju bod više od sastava iz Liverpoola, ali i utakmicu manje.

Što se pak tiče Leicestera, oni su na pretposljednjem mjestu tablice sa 30 bodova, a sigurna zona im bježi dva boda. Do kraja prvenstva su ostala još dva kola, a pred njima je teška borba za prvoligaški status.

Engleski prvak iz 2016. godine spasonosne će bodove tražiti kod Newcastlea i na domaćem terenu protiv West Hama. Iz elitnog društva već je ispao Southampton.

Kopirati
Drag cursor here to close