Problemi i na Islandu

Slavio gol uz zastavu Izraela, Bilbija mu pokazao žuti karton

Vodeći gol za Maccabi zabio je Dan Biton u 35. minuti, a nakon tog gola uslijedio je kaos. Biton je gol proslavio pokazivanjem izraelske zastave. To je iživciralo gledatelje koji su počeli vrijeđati gostujuće igrače.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maccabi iz Tel Aviva je današnjom pobjedom na Islandu izborio plasman u nokaut fazu Konferencijske lige. Breidablik kojeg smo upoznali kao protivnika Zrinjskog u kvalifikacijama Europske lige, je bio domaćin susreta koji nije mogao proći bez političkih konotacija s obzirom na to da se rad o klubu iz Izraela.

Vodeći gol za Maccabi zabio je Dan Biton u 35. minuti, a nakon tog gola uslijedio je kaos. Biton je gol proslavio pokazivanjem izraelske zastave. To je iživciralo gledatelje koji su počeli vrijeđati gostujuće igrače. Luka Bilbija koji je dobio priliku da vodi ovaj susret je odmah odlučio pokazati žuti karton gostujućem igraču.

Tada su igrači Maccabija podivljali i okružili Bilbiju, a zatim su se u sve umiješali i domaći igrači. Na kraju je samo Biton prošao sa žutim kartonom. Gísli Eyjólfsson je postigao gol za 1:1 nakon sat vremena igre, ali je Eran Zahavi pogodio za 1:2 osam minuta prije kraja. Pomoćnici Luke Bilbije u ovom susretu su bili Damir Lazić i Amer Macić.

Kopirati
Drag cursor here to close