Reprezentativac Kosova

Muriqi: Izraelska policija nas provjerava, ovo je skandal

"Ovo nije rat, ovo je nogomet. Iskreno, ovo je skandal. Prije svega, što oni rade u našoj domovini?" pitao se napadač Mallorce
Sport / Nogomet | 12. 11. 2023. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacije Kosova i Izraela danas igraju utakmicu osmog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Prištini. Utakmica je trebala biti odigrana ranije, ali je prolongirana zbog situacije u Izraelu. Klubovi iz Izraela su već igrali svoje utakmice u Europi, međutim ovo je prvi nastup nogometna reprezentacije.

Od ranije je poznato kako klubovi i reprezentativne selekcije Izraela na gostovanjima imaju svoje osiguranje, međutim sada reprezentacija Izraela dolazi na Kosovo uz nevjerojatne mjere osiguranja. Slike koje dolaze iz Prištine pokazuju kakva atmosfera vlada u gradu, oko stadiona. O svemu je govorio i napadač domaće selekcije Kosova, velika zvijezda Vedat Muriqi.

"Izraelska policija nas provjerava na aerodromu u Prištini. Ovo je jako čudno, ovakve stvari se nisu nikada događale. Ništa od ovog nije bilo kad su dolazile Rumunjska i Crna Gora. Ovo nije rat, ovo je nogomet. Iskreno, ovo je skandal. Prije svega, što oni rade u našoj domovini?" pitao se napadač Mallorce pa dodao:

"Ne razumijem zašto su Izraelci toliko zabrinuti, došli smo ovdje igrati nogomet. Ne zanima me jesu li pod pritiskom, nevjerojatno je da je izraelska policija došla ovdje nas provjeravati, posebno na aerodromu u Prištini. Mi smo ovdje zbog sporta, ne rata ili politike. Ja sam protiv politike u sportu, ali nažalost ovakve stvari se događaju."

Kopirati
Drag cursor here to close